Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter till kunder i Malmö med omnejd

2020-01-02 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 5

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad söker vi?
Nu söker vi vikarier till flera av våra kunder i Malmö med omnejd. Vi söker dig som har erfarenhet inom vård och omsorg, är flexibel vad gäller arbetstider och som har en genuin vilja att jobba som personlig assistent. Det är bra om du kan tänka dig pendla en bit, så vi har kunder både i och utanför Malmö. 

Vi söker framförallt timvikarier som kan hoppa in vid behov men möjlighet till tjänst finns. Specificera gärna i din ansökan om du är intresserad av att jobba mer. 

Arbetstiderna är förlagda dygnet runt.

Körkort är meriterande men inget krav.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: