Logga in

Till toppen av sidan

Erfaren personlig assistent sökes till kvinna boendes i Bjärred

2020-01-03 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad innebär tjänsten?

Till vår kund i Bjärred söker vi nu en personlig assistent till en schemarad på ca 70-80%. Vår kund är en 60-årig kvinna med MS. Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har trach, respirator, sugmaskin, hostmaskin samt får sondmat via PEG. Du som assistent blir delegerad av sjuksköterska på sond och mediciner. Vi ser gärna att du har jobbat ett tag inom vården och att du därmed har erfarenhet av lift, lyftteknik, social dokumentation etc. Har du seda tidigare jobbar med trach, respirator och sond är detta mycket meriterande. 

Vi söker dig som är lojal, har stort tålamod och flexibel med arbetstider.
Arbetspassen är förlagda dag, kväll och vaken natt.

Körkort och bil är att föredra då passen ibland börjar så tidigt som 6.30. Men det är inget krav i arbetet. 
Du som söker är rökfri.

Inskolning och uppstart så snart som möjligt. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: