Logga in

Till toppen av sidan

Social kund söker social kille | Dygnsarbete

2020-01-27 | Värmland | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


Bakgrund.
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.


Plats: ÅMÅL

Kunden.


Vår kund är en social man med intresse av bilar, bio och datorer. Kunden är lugn till sättet och vi ser att du som söker har en god förmåga av att blanda "sprallighet" med lugn. Du kan driva på och få saker att hända samtidigt som du kan ta ett steg tillbaka när situationen kräver.

Du kommer att vara kunden behjälplig i vardagen med dagligt förekommande sysslor såsom städ, matlagning och aktiviteter. Kunden har ett omvårdnadsbehov vilket ställer krav på dig som söker att finns nära till hands och vara behjälplig där det krävs.
 
I dagsläget är kunden inne i en period med omfattande omvårdnadsbehov. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av omvårdande insatser.

Du är vidare bekväm med att arbeta dygn vilket innebär att du sover över hos kunden. 

Du som söker skall vara 25 år och uppåt enligt kunds preferens. 

Krav
.
Körkort
Man

Specifikt om tjänsten.
Tillsvidare anställning om 80 %.

Arbetstiden är förlagd från 08.30 - 08.30

Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Jakob Weiss , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303144

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: