Logga in

Till toppen av sidan

Aktiv MS-sjuk man utökar sitt team, kom med i ett härligt gäng.

2020-02-04 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

Frösunda omsorg söker nu omgående för kunds räkning 2-3 personliga assistenter. Kunden är en man i 55-års åldern som drabbats av MS och är därför beviljad personlig assistans dygnet runt.  På grund av ändrade förutsättningar i hans vardag utökar vi nu personalgruppen kring honom.

Du kommer börja din anställning som vikare och stärker då upp en befintlig personalgrupp. Under våren finns det sedan en möjlighet att anställningen kommer bli en visstidsanställning (schemarad).

Som personlig assistent hjälper du kund i sin vardag som består av kontorsjobb, träning, hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hemmets skötsel och gärna en idrottsaktivitet på helgen som att tex se när Nässjö spelar fotboll eller basket.

Har du relevant utbildning och erfarenhet av MS är detta meriterande. Men inget krav då kund värdesätter personkemin mellan honom och dig som personlig assistent. Delar du kunds idrottsintresse är det ett plus, liksom om du besitter grundläggande datavana.

Krav är att du har körkort (kund har bil och du som assistent kör denna), är rökfri och att du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du hjälper kund på hans kontorsjobb.

Som person förväntar vi oss att du är lugn, lyssnar på kund, men samtidigt kan ta ett eget initiativ till en flexibel lösning. Kund har katt, så en förutsättning är också att du gillar djur och inte är allergisk. Då kund behöver hjälp dygnet runt, betyder det att dina arbetstider är oregelbundna och du förväntas kunna jobba såväl, em, kväll, natt och helg. 

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Då vi omgående behöver stärka upp teamet kommer, kommer urval och intervjuer sker löpande så vänta därför inte med din ansökan. Du söker tjänsten via angiven länk där du bifogar ditt CV och personliga brev.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: