Logga in

Till toppen av sidan

Timavlönad Sjuksköterska sökes till Sollentuna

2020-03-17 | Stockholm | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1

2016 öppnade Frösunda portarna till Widaby vård- och omsorgsboende. Här erbjuder vi 54 anpassade lägenheter för personer över 65 år med demenssjukdom eller stora omvårdnadsbehov. Här erbjuder vi en hemlik boendemiljö med vacker trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål.

Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.

Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.

En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.
I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.

Du bör känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har god datorvana och goda kunskaper i dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar individuell lönesättning. Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anneli Saarinen , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303698


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: