Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man boendes i Svedala (Behovs- och sommarvikarie)

2020-02-21 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker nu dig som vill jobba som personliga assistent till en glad och pigg man som bor i Svedala. Till kundens intressen hör bland annat att åka på utflykter, lyssna på musik, dansa, och vi ser gärna att du som assistent delar dessa intressen. I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen och du hjälper till med hygien, städning och matlagning, aktiviteter såsom bad mm. Kunden vistas också på Daglig verksamhet någon dag i veckan där du stödjer kunden i olika aktiviteter.

Du som söker som behovs- och sommarvikarie  behöver vara trygg, ansvarstagande, nyfiken och ha förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Stor fördel om du som assistent är initiativtagande och aktiv som person. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Har du arbetat inom assistans och/eller har erfarenhet av att arbeta i någon annans hem ses detta som meriterande. 

Arbetstiderna är fördelade på dag, kväll, helg och natt med journtjänstgöring. Det kan även vara arbetstider som är fördelade under dubbelassistanstimmar.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: