Logga in

Till toppen av sidan

Söker du ett givande sommarjobb? Välkommen på öppet hus hos oss på Frösunda Omsorg 19 mars 13-16

2020-03-03 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 5


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

 
Vad innebär ett sommarvikariat som personlig assistent?
Frösunda söker flertalet personliga assistenter till våra kunder i Skåne för sommarvikariat under månaderna juni, juli och augusti 2020. Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid, vikariaten varierar från några veckor till hela perioden.

Våra kunder är barn och vuxna, i alla åldrar, med olika funktionsvariationer. I ditt arbete stöttar du kunden i vardagen med allt från personlig omvårdnad till hushållssysslor. Du arbetar där kunden väljer att vara, vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som din kund efterfrågar. 

För kundernas räkning söker vi dig som är:
•lyhörd
•pålitlig
•empatisk
•ansvarsfull 

Arbetstiderna varierar hos våra kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt eller hela dygn både vardagar och helger. 

Så söker du ett givande sommarjobb och tror att du hade passat som personlig assistent?
Då är du välkommen på öppet hus på vårt kontor i Malmö torsdagen den 19 mars mellan klockan 13-16. Du finner oss på Norra Bulltoftavägen 65C i Malmö. Här får du möjlighet att träffa rekryterande verksamhetschefer för en kortare intervju. Ta med dig CV samt personligt brev. 

Ansök gärna även här via annonsen. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: