Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 70 årig man i Trelleborg

2020-03-06 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad innebär tjänsten?
Till vår kund i Trelleborg söker vi nu några assistenter på schemarader på ca.40%. Vår kund är en man på 70 år med en hjärnskada.  Till kundens intressen hör god mat, bilar och att måla. I det dagliga jobbet ingår att hålla kundens hem i ett fint skick och att göra allt som hör till ett hushåll. Som assistent får du gärna vara nyfiken, ordningssam samt kunna jobba stödjande och motiverande. Delar du kundens intressen så är det ett stort plus.

Arbetspassen är förlagda till dygn med jourtimmar och du jobbar ca.fem dygn på ett rullande fyraveckorsschema.

Inskolning kommer att ske i April för att sedan starta upp på schema i Maj.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Erika Kehlmeier , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303428


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: