Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker timvikarier till gruppbostäder utanför Uppsala

2020-03-10 | Uppsala | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 3


Frösunda Omsorg söker timvikarier till gruppbostäder belägna utanför Uppsala. Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete som går ut på att ge stöd till de kunder som bor i verksamheten. Målsättningen är att skapa en fungerande, trygg och stimulerande vardag för kunderna. Du finns med och är dem behjälplig i vardagliga situationer, såsom hushållsarbete, inköp, hygiensituationer, att träna, göra aktiviteter eller genom social samvaro. Du motiverar och stöttar den enskilde att nå egna uppsatta mål.

Verksamhetens målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS).

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på helger, kvällar samt kunna vara flexibel och arbeta då ordinarie medarbetare är sjuka eller lediga. Till sommaren har vi ytterligare ökat behov av vikarier. För att vara timvikarie krävs ingen utbildning, men du får gärna vara student och läsa till exempelvis socionom, beteendevetare, psykolog, sjuksköterska, undersköterska eller lärare. Du behöver vara genuint intresserad av att arbeta med människor, vara pedagogisk och inkännande samt arbeta efter kundens önskemål genom Frösundas ledord Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är inget krav, men är meriterande och underlättar för arbetet på gruppbostaden. Goda bussförbindelser finns till verksamheterna. Schemalagd arbetstid förlagd till dagar, kvällar, helger och nätter. Verksamheterna har sovande jour.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Carin Hallenberg, telefonnummer 010-1303473. Vänligen notera att du kommer bli uppringd från samma nummer om du blir kallad till personlig intervju.Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:

Carin Hallenberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3473


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: