Logga in

Till toppen av sidan

Jobba natt 1 gång i veckan? personlig assistent Nässjö

2020-03-10 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda omsorg söker för kunds räkning 2 personliga assistenter som i första hand kan jobba eftermiddag/natt.

Arbetstiden är vanligtvis kl. 17:00 - 08:00. Av dessa timmar är 7,5 aktiv tid och 7,5 är jourtid. Du kommer att börja din anställning som vikarie med eventuell möjlighet till en mindre visstidsanställning (schemarad). 

Kunden är en man i 55-års åldern som har drabbats av MS. Som personlig assistent hjälper du till med omvårdnad, del av hemmets skötsel och förflyttningar som sker manuellt med dubbelbemanning. 

Har du relevant utbildning och erfarenhet av MS är detta meriterande. Liksom om du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba med förflyttningar. Men det är inget krav då kund anser att detta går att lära sig. Kund värdesätter i första hand att personkemin stämmer mellan honom och dig som personlig assistent, med fördel ser vi därför att du som söker har livserfarenhet. 

Krav är att du är rökfri.
Då kund har katt i hemmet bör du gilla djur.
Ett plus är om du har körkort då man som assistent ibland kör kunds bil.

Du som söker behöver kunna det svenska språket i tal och skrift då du hjälper kund i olika kontakter. Som person förväntar vi oss att du är lugn, lyssnar på kund, men samtidigt kan ta ett eget initiativ till en flexibel lösning.

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Behovet finns från from april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Du söker tjänsten via angiven länk där du bifogar ditt CV och personliga brev.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: