Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef inom äldreomsorg

2020-03-11 | Västra Götaland | Chef | Äldreomsorg

Platser: 1

Frösunda söker en verksamhetschef till Alingsås. Där bedriver vi på uppdrag av Alingsås kommun verksamheterna Kaptenen och Ängabogården. Verksamheterna är vård- och omsorgsboende för äldre personer. Verksamheten är fördelad på två byggnader med totalt 63 lägenheter. De riktar sig till personer med demens och somatiskt omvårdnadsbehov och ligger i ett lugnt område med närhet till natur och handikappvänliga promenadstråk. 

Rollen som verksamhetschef
På Frösunda är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

Du är ytterst ansvarig för verksamheten och arbetar med så väl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ser till att kunden får en vård och omsorg som denne är nöjd och trivs med. Dessutom är du den som säkerställer att ett salotogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. 

Du ansvarar för att säkerställa en kvalitiativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Som verksamhetschef har du resultatansvar inom ekonomi och kvalite samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. 

Är du den vi söker?
Vi söker efter dig som har relevant akademisk utbildning och med yrkeserfarenhet som chef. 
Du har god förmåga att arbeta i olika system relaterat till kvalitetsuppföljningar och dokumentation. Rollen ställer krav på att du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort är också ett krav. 
Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överrenskommelse. 
Vi erbjuder dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram. Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , HR Business Partner
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: