Logga in

Till toppen av sidan

Vill du jobba som personlig assistent åt vår kund med ALS i Alvesta?

2020-03-12 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

 
Personlig assistans – vad innebär det?
Personlig assistans handlar om ett engagemang och du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Frösundas humanistiska värderingar grundar sig i att alla människor har lika värde och samma rätt till ett bra liv. Förutsättningarna för det kan variera och just därför är det så viktigt för oss att se varje individ och hans eller hennes möjligheter och behov. Det försöker vi göra både på ett professionellt och på ett medmänskligt sätt. 


Kunden är i 70-årsåldern och bor i Alvesta. Som personlig assistent arbetar du aktivt för att skapa bästa möjliga livskvalitet för kunden. Personlig omvårdnad/hygien är en del av arbetet och kunden har trakeostomi och pegkateter. Utöver det är kunden i behov av hjälp med allt som tillhör vardagen. Kunden har nedsättning med talet och vi söker dig som är lyhörd och vill förstå kundens behov. Kundens intresse är trädgård, teknik och data. Det är viktigt att du kan samarbeta med både kunden, anhöriga samt övriga personliga assistenter då det är dubbelbemanning. 


Du som söker är lyhörd, professionell och värnar om kundens personliga integritet. Vi ser också att du är lojal, punktlig, ansvarsfull och ordningsam. Du tar gärna egna initiativ och har ett äkta engagemang för yrket.

Det är meriterande om du har kunskap om ALS och vi söker dig som har omvårdnadserfarenhet, har goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift och är icke rökare samt djurfri.

Du får utbildning, handledning och gedigen inskolning inför arbetet hos kunden. Allt för att både du och kunden ska vara trygga!

Arbetstiderna är förlagda till dagtid, kväll, vaken natt och helg. Vi söker Dig som vill arbeta extyra under våren för att sedan ha ett sommarvikariat. Tillträde snarast.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.


Rekrytering sker löpande, så vi vill tipsa dig om att skicka in din ansökan direkt. Bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så skriv och berätta om dig själv i din ansökan.


Välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Malvina Vestlund , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 65


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: