Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterskor för timanställning sommaren 2020 till Hanveden vård- och omsorgsboende i Haninge

2020-03-16 | Stockholm | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 4

I januari 2016 öppnade vi portarna till vårt nybyggda boende med 54 anpassade lägenheter för personer över 65 år med demenssjukdom eller stora omvårdnadsbehov. Här erbjuder vi en hemlik boendemiljö med vacker trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål. Boendet ligger i ett bostadsområde i södra Handen centralt beläget i Haninge kommun.

På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Huvudsaklig arbetsuppgifter
Utifrån Socialtjänstlagen arbetar du med att ge kunderna grundläggande omvårdnad utifrån deras genomförandeplan. Du ansvarar även för att hålla genomförandeplan uppdaterad samt dokumentera insatser och avvikelser hos kunderna enligt gällande rutiner i social journal. Alla externa och interna kontakter ska upplevas som en positiv kraft som präglas av Frösundas värderingar respekt, engagemang och nyfikenhet. Vidare innebär tjänsten en förmåga att skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter. Därtill bidrar du till att kunderna upplever högsta möjliga livskvalitet.

Som medarbetare hos oss har du ett etiskt förhållningssätt och bemötande. Du är trygg i din yrkesroll och arbetar både ansvarstagande och nogrannt. Därtill är du kommunikativ och prestigelös.

Vi letar efter dig som har
  • Undersköterskeutbildning
  • Erfarenhet från likvärdig verksamhet
  • Erfarenhet av demensvård
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Meriterande är om du

  • Har annan demensutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med människor med demenssjukdom
Tjänsterna

Vi söker timvikarier både dag/kväll samt för natt.
Arbetsplatsen är Frösunda Hanveden äldreboende.
Tillträde omgående.

Lön

Individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Låter detta intressant?  Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

Kontaktpersoner:

Jane Lundvall , Verksamhetschef
Telefon: 0101303107


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: