Logga in

Till toppen av sidan

Vill du arbeta som personlig assistent till en ung tjej på Södermalm.

2020-03-17 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 4


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Vill du arbeta som personlig assistent till en ung tjej på Södermalm.

Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Personliga assistenter sökes till ung tjej på Södermalm

Vi söker dig som vill ha ett roligt och stimulerande extrajobb som personlig assistent till en ung rullstolsburen tjej i centrala Stockholm några timmar i veckan.

Som assistent kommer du framförallt att följa med och stötta kunden på hennes olika aktiviteter. Kunden är en mycket studiemotiverad och framåtsträvande tjej med stora ambitioner för framtiden. Hon lägger mycket tid på läxläsning och träning och tycker om musik, film och sociala medier. Hon gillar att gå på konserter, bio och teater. Hon åker gärna och shoppar eller fikar.

Arbetstiderna är efter behov. Det handlar främst om vardagseftermiddagar efter skolan, men även längre dagar och kvällar under helger och lov.
Vi söker tjejer som är pålitliga, ansvarsfulla, lyhörda och stöttande. Du smälter på ett naturligt sätt in i kundens vardag och aktiviteter. Du kan ta egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras samtidigt som du visar respekt för kundens integritet. Det är extra meriterande om du studerar pedagogik eller till fysioterapeut (eller kanske PT) och tycker om att plugga, träna och se ungdomar växa i sin vardag.
 
Tillträde omgående och rekrytering sker löpande
Individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan.

Kontaktpersoner:

Katarina Wallin , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: