Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes för sommaren samt behov till tjej i Ljungby

2020-03-18 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


På kunds begäran söker vi en engagerad och framåt tjej mellan 20-35 år som personlig assistent åt en tjej i 25 årsåldern i centrala Ljungby.

Som personlig assistent arbetar du aktivt med att hjälpa kunden i sin vardag med allt från personlig hygien, hushållssysslor samt vara behjälplig vid aktiviteter och fritidssysslor.

Du som söker har ett stort engagemang för att arbeta med människor och jobbar för att kunden alltid ska uppnå högsta livskvalitet.
Som person är du strukturerad, drivande och har ett glatt humör. Du trivs med att ta egna initiativ och önskar ha ett arbete där personlig mognad, ansvarsfullhet och samarbetsförmåga uppskattas. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Skriv därför och berätta om dig själv i ett personligt brev som du bifogar till ditt CV. Erfarenhet av arbete inom omsorg är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en behovsanställning med schemalagda pass under sommaren. är förlagda till både vardagar och helger med varierande tider, dag och kväll med jour.

Tjänsten tillsätts löpande. Välkommen in med din ansökan!

Individuell lönesättning.
Kollektivavtal finns

Kontaktpersoner:

Lisa Stolt , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 66


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: