Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna i Bjärred (ca 40%). Passar dig med flexibla studier eller flexibelt arbete

2020-03-18 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad innebär tjänsten? 
Till vår kund i Bjärred söker vi nu en assistent på en mindre schemarad på ca 40%.  Vår kund är en 60-årig kvinna med MS. Då vår kund har trach, respirator, sugmaskin, hostmaskin samt får sondmat och mediciner via PEG har hon ett stort omvårdnadsbehov. Du som assistent blir delegerad av sjuksköterska på sond och mediciner. Det är en fördel om du är bekant med och har erfarenhet av ovanstående. Vi ser att du iallafall behöver ha någon erfarenhet av arbete inom vården. 

Vi söker dig som är tålmodig och lojal samt alltid ser till kundens bästa. Du jobbar sex pass på ett fyraveckorsschema enligt följande:
V.1 Mån 9.30-21
V.2 Tis 7.30-17, Tors 9.30-21
V.3 Mån 9.30-21
V.4 Tis 7.30-17, Tors 9.30-21

Har du möjlighet att hoppa in extra vid sjukdomar och semestrar är detta ett plus.

Du som söker är rökfri.

Inskolning och uppstart senast i april.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: