Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till västra Blekinge

2020-03-19 | Blekinge | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
 

Specifikt om tjänsten

Vi söker dig som vill jobba som vikarie inom personlig assistans i sommar.  Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt. Tjänstens omfattning beror på uppdrag, hos vissa kunder har vi även behov av extrapersonal utöver sommarmånaderna.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. Körkort är meriterande och ett krav hos vissa kunder.
 
Skriv och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV. Våra kunder tar del av ditt personliga brev och lägger ofta stor vikt vid personkemi samt gemensamma intressen, så skriv gärna utförligt i ditt personliga brev. Skriv också vilken ort du har möjlighet att arbeta på och vilka veckor du är tillgänglig under sommaren. Glöm inte att ange om du har körkort.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
 

Kontaktpersoner:

Madelene Sjögren , Verksamhetschef
Telefon: 0101303297

Anette Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303154


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: