Logga in

Till toppen av sidan

Nu söker vi timvikarier till gruppbostäder inom LSS till Solna!

2020-03-23 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 3


Frösunda Omsorg söker timvikarier till gruppbostäder belägna i Solna. Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete som går ut på att ge stöd till de kunder som bor i verksamheten. Målsättningen är att skapa en fungerande, trygg och stimulerande vardag för kunderna. Du finns med och är dem behjälplig i vardagliga situationer, såsom hushållsarbete, inköp, veckoplanering, planering av inköp, stöd vid läkarbesök, ledsagning, hygiensituationer, att träna, göra aktiviteter eller genom social samvaro. Du motiverar och stöttar den enskilde att nå egna uppsatta mål.

Verksamhetens målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS).

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på helger, kvällar samt kunna vara flexibel och arbeta då ordinarie medarbetare är sjuka eller lediga. Till sommaren har vi ytterligare ökat behov av vikarier.

Vi söker dig som har tidigare arbete från grupp eller servicebostäder alternativt personlig assistans. Du behöver vara genuint intresserad av att arbeta med människor, vara pedagogisk och inkännande samt arbeta efter kundens önskemål genom Frösundas ledord Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Möjlighet att arbeta på tre olika boenden. Goda tåg, tunnelbana och bussförbindelser finns till verksamheterna. Schemalagd arbetstid förlagd till dagar, kvällar, helger och nätter. Verksamheterna har sovande jour.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Mikaela Wallin via mail mikaela.wallin@frosunda.se Vänligen notera att du kommer bli uppringd från samma nummer om du blir kallad till personlig intervju.Välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:

Mikaela Wallin , Verksamhetschef
Telefon: 010-1304211


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: