Logga in

Till toppen av sidan

Erfarna personliga assistenter sökes till en man i centrala Uppsala.

2020-04-26 | Uppsala | | Äldreomsorg

Platser: 4


Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Erfaren personlig assistent sökes till man i centrala Uppsala
Vi söker nu personliga assistenter till en vakant rad, timvikarier och sommarvikarier till vår kund med förvärvad hjärnskada.
Som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som hör vardagen till. Omvårdnad är en del av arbetet precis som förflyttningar och sondmatning är en del av det dagliga arbetet. Då kunden har problematik med talet är det viktigt att den som arbetar som personlig assistent har en lyhördhet och ett intresse av att förstå kundens behov. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, natt samt helgarbete.  

Vi söker dig som är ansvarsfull, ordningsam, pålitlig och lyhörd. Du tar egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras samtidigt som du visar respekt för kundens integritet.
Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav då journalföring ingår i det dagliga arbetet.
 
 
Urval: Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas hos kunden på överenskommet datum.

Tillträde:
 Omgående

Övrigt: 
Individuell lönesättning efter kollektivavtal.Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Katarina Wallin , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: