Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker dig som vill jobba kväll och natt i Sundsvall

2020-04-27 | Västernorrland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Plats: Sundsvall

Arbetstider: Ca kl. 18.00-08.00 med jour/väntetid 8h över natten.

Vi söker nu timvikarier till en av våra kunder i Sundsvall. Kunden är en medelålders kvinna. Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie ungefär ett eller ett par arbetspass i veckan. Vid vissa tillfällen kan det bli aktuellt att arbeta hela dygnspass.
Enligt kundens önskemål söker vi dig som är kvinna mellan 25-50 år och talar flytande svenska.
Du som söker är engagerad och har gärna erfarenhet från arbete inom vård- och omsorg. Det är meriterande om du har kännedom om kognition och epilepsi. Du bör även ha goda simkunskaper och tycka om att bada. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem eller utanför hemmet.
Du som söker har för avsikt att arbeta en längre tid hos kunden.


Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Emelie Wernberg , Kundinformatör
Telefon: 010-130 3332

Anna Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303255


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: