Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterska dagtid under sommaren inom äldreomsorgen

2020-05-15 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 1


Känner du dig trygg i rollen som sjuksköterska och letar efter ett dagtidsuppdrag under sommaren? Kanske vill du just nu hjälpa till i vård- och omsorgen under rådande omständigheter? Vi söker nu en sjuksköterska till Safirens äldreboende i Järfälla för ett sommarvikariat under juli månad, med möjlighet till efterföljande timanställning.

Information om verksamheten

Safirens äldreboende består av 16 lägenheter och riktar sig främst till personer över 65 år med demenssjukdomar. Miljön är utformad för en så pass hemlik känsla som möjligt. Safiren drivs i egen regi av Frösunda Omsorg och är belägen i Viksjö centrum nordost om Stockholm. Här får du möjlighet att arbeta med en härlig och stabil personalgrupp och vara med och bidra till en värdig vård- och omsorg till våra kunder.

Om tjänsten/arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att ge bästa möjliga vård- och omsorg till våra kunder. Som sjuksköterska har du omvårdnadsansvaret för våra kunder, utför sedvanliga uppgifter som sjuksköterska och arbetsleder övrig omvårdnadspersonal. Du är ensam sjuksköterska på plats och har rond tillsammans med läkare en gång per vecka. Uppdraget sträcker sig under juli månad och du arbetar dagtid, mån-fre. Det finns goda möjligheter till efterföljande timanställning efter uppdragets slut.


Kvalifikationer
 
  • Legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet
  •  Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller likvärdig kompetens
  • God IT-vana av system och dokumentation
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Övrig information

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Anneli Saarinen
010-130 36 98
anneli.saarinen@frosunda.seVarmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anneli Saarinen , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303698


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: