Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 13-årig tjej i Höganäs

2020-05-15 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
                 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu timvikarier till en av våra kunder i Höganäs. Kunden är en aktiv och viljestark tjej på 13 år som bor med sin familj. Hon har utvecklingsstörning samt autism och ingen talad kommunikation. Hon söker dig som är påhittig, pigg, alert och tycker om att hitta på saker. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då hund finns i hemmet. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att följa med på aktiviteter såsom bad, bowling och gympa. Kunden behöver även hjälp i hygiensituationer samt med att få mat via sond ett par gånger per dag. Arbetspassen kan ibland vara intensiva då kunden kräver ständig påpassning och övervakning. Du som assistent behöver kunna ligga steget före och vara bestämd. Har du erfarenhet av att jobba som assistent eller med barn och ungdomar ses detta som mycket meriterande. 

Vi söker vikarier som kan hoppa in vid behov. Passen är förlagda mån-tors 13:45-08:15, fre 12:45-08:15 samt lör-sön 08:15-08:15. Under sommarlovet kommer passen vara förlagda 09.00-09.00 varje dag. På natten är det 6,5 timme jour/väntetid. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.  

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet)".

Kontaktpersoner:

Sara Thronée , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303758


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: