Logga in

Till toppen av sidan

Morgon samt kvällsinsats hos kund som komplement till nuvarande arbete finnes i Nässjö.

2020-05-19 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda omsorg söker för kunds räkning ett flertal personliga assistenter som i första hand kan utföra insatser hos kund vid så kallade punktinsatser.  
Då detta enbart avser korta arbetstillfällen lämpar sig dessa tjänster dig som redan har ett arbete och ser detta som ett bra komplement några tillfällen per vecka.  Då vi eftersträvar kontinuitet för kund vill vi att du därmed uppger i din ansökan varför dessa arbetstider lämpar sig för just dig.

Arbetstiderna är:
Måndag-fredag: 07:00-07:50 samt 20:45-21:15
Lördag-Söndag: 08:00-08:50 samt 20:45-21:15
Vid båda tillfällena är man dubbelbemannade.


Kunden är en man i 55-års åldern som har MS.

Har du relevant utbildning och erfarenhet av MS är detta meriterande. Liksom om du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba med förflyttningar. Men det är inget krav då kund anser att detta går att lära sig. Kund värdesätter i första hand att personkemin stämmer mellan honom och dig som personlig assistent, med fördel ser vi därför att du som söker har livserfarenhet. 

Krav är att du är rökfri.
Då kund har katt i hemmet bör du inte vara allergiker.
Som person förväntar vi oss att du är lugn, lyssnar på kund, men samtidigt kan ta ett eget initiativ till en flexibel lösning.

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Behovet finns från juni 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Du söker tjänsten via angiven länk där du bifogar ditt CV och personliga brev.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: