Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker timvikarier/sommarvikarier till äldreboende i Jonstorp

2020-06-10 | Skåne | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 3


Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu. En utmaning för oss är att bemanna våra äldreboenden, förskolor, gruppbostäder inom LSS, särskola och personlig assistans mm. I vanliga fall är vi omkring 12 000 stolta medarbetare som utför ett väldigt viktigt arbete. Idag är vi betydligt färre pga. det som sker just nu. Mot den bakgrunden arbetar vi tillsammans med att nå ut till alla er som vill och önskar arbeta inom omsorgen. 

Vi söker nu tim- och sommarvikarierande undersköterskor och vårdbiträden till äldreboendet Revalyckan som drivs av Norlandia på uppdrag av Höganäs kommun. Revalyckan är beläget i en naturskön omgivning i vackra Jonstorp och har 32 platser fördelade på tre avdelningar. Samtliga rum ligger i markplan och det är enkelt att ta sig ut på den stora och lummiga altanen. Revalyckan har moderna lokaler med hög standard. 
 
Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde. Tjänsterna är deltid (timvikariat och sommarvikariat) dag/kväll/helg.  Eftersom kommunikationerna är begränsade är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.

Vi tillämpar gällande kollektivavtal. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Vendela Zetterkvist, HR-specialist
E-post: vendela.zetterkvist@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: