Logga in

Till toppen av sidan

Beredskapssjuksköterska till Varberg

2020-06-11 | Halland | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1


Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu. En utmaning för oss är att bemanna våra äldreboenden, förskolor, gruppbostäder inom LSS, särskola och personlig assistans mm. I vanliga fall är vi omkring 12 000 stolta medarbetare som utför ett väldigt viktigt arbete. Idag är vi betydligt färre pga. det som sker just nu. Mot den bakgrunden arbetar vi tillsammans med att nå ut till alla er som vill och önskar arbeta inom omsorgen. 

Känner du dig trygg i rollen som sjuksköterska och intresserad av ett flexibelt uppdrag under sommaren? Kanske vill du just nu hjälpa till i vård- och omsorgen under rådande omständigheter? Vi söker nu en trygg beredskapssjuksköterska till några av Norlandias verksamheter för kvällar och nätter.


Om tjänsten

Som beredskapssjuksköterska finns du tillgänglig för våra verksamheter om behov skulle uppstå kvälls- eller nattetid. Du utgår från hemmet och har ansvar/beredskap för 2-3 äldreboenden mellan kl. 16-21 eller 21-07. Då du ensam har omvårdnadsansvaret under dina pass behöver du vara trygg i rollen som sjuksköterska, med tidigare erfarenhet från äldreomsorgen. Det finns goda möjligheter till fortsatt timanställning och/eller pass utöver beredskapstjänsten. Hos oss får du vara en del av en familjär atmosfär där beslutsvägarna är korta.


Kvalifikationer 

  • Legitimerad sjuksköterska med minst ett par års erfarenhet.
  • Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller likvärdig kompetens.
  • God IT-vana av system och dokumentation.
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • B-körkort

Övrig information

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
 
Petra Magnusson, enhetschef
Telefon: 072-582 00 48

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist
Telefon: 010 130 39 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: