Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikariat personlig assistent omgående.

2020-06-11 | Värmland | | Personlig Assistans

Platser: 1

1 plats- INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 


- VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG -
Vi letar omgående efter en sommarvikarie.Du kommer att arbeta på schema under juni, juli och augusti månad där stor del av timmarna är schemalagda i juli.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 


- KRAVSPECIFIKATION -

Du som söker kan påbörja din inskolning omgående och arbeta som vikarie under sommaren. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.
 

- SÅHÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Vi kommer under våren genomföra olika typer av intervjuer för att avgöra vilka som vi anser är bäst lämpade för arbetet.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!
 

ANSÖKAN

Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

Kontaktpersoner:

Jakob Weiss , Verksamhetschef
Telefon: 0101303144


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: