Logga in

Till toppen av sidan

Engagerad personlig assistent sökes till kvinna i Växjö för sommaren 2020 och vid behov - sök och få ett jobb där du gör skilland på riktigt!

2020-06-15 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig assistans handlar om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Frösundas humanistiska värderingar grundar sig i att alla människor har lika värde och samma rätt till ett bra liv. Förutsättningarna för det kan variera och just därför är det så viktigt för oss att se varje individ och hans eller hennes möjligheter och behov. Det försöker vi göra både på ett professionellt och på ett medmänskligt sätt. 

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna i Växjö  i 35-års åldern som har ett funktionshinder och är rullstolsburen. Hon har behov av personlig assistans i sin dagliga livsföring både i hemmet och vid vistelse på daglig verksamhet. Kunden saknar verbalt tal men får stöd av personlig assistent att kommunicera med ljud, bilder och mimik. Tjänsten innefattar allt från måltider, förflyttningar, hygien, aktiviteter, utflykter och träning. 
 
Du som söker är en glad, lugn, ansvarsfull och engagerad person som kan jobba självständigt. På kunds begäran söker vi en kvinnlig assistent. Vi ser gärna att du är i minst 25-års åldern och har arbetslivserfarenhet. Detta jobb är perfekt för dig som söker ett arbete vid sidan av dina studier eller annat deltidsjobb. Du kommer arbeta i ett privat hem så det är viktigt att du också är inkännande och lyhörd. Erfarenhet av vård och omsorg är en merit men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten omfattar vissa helger samt att du skall kunna gå in vid ordinarie personals semester, annan frånvaro och vid behov. Viktigt att kunna arbeta under semesterperioden v. 27-32 sommaren 2020 och utöver detta vid behov och var 3:e helg.

 Mer information ges vid intervjutillfälle.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.

Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så skriv och berätta om dig själv i din ansökan.

Kontaktpersoner:

Elin Stenkvist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 68


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: