Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna boendes i Bjärred (föräldravik 75-80% - 1 år)

2020-06-22 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad innebär tjänsten?

Till vår kund i Bjärred söker vi nu en personlig assistent till ett föräldavikariat på ca 75-80%. Vikariatet sträcker sig från augusti 2020 och ett år framåt.

Vår kund är en 60-årig kvinna med MS. Kvinnan sitter i rullstol och behöver hjälp med allt i sin vardag. Hon har trach, respirator, sugmaskin, hostmaskin samt får sondmat via PEG. Du som assistent blir delegerad av sjuksköterska på sond och mediciner. Vi ser gärna att du har jobbat ett tag inom vården och att du därmed har erfarenhet av lift, lyftteknik, social dokumentation etc. Har du sedan tidigare jobbat med trach, respirator och sond är detta mycket meriterande

Vi söker dig som är lojal, har stort tålamod och som är flexibel med arbetstider.
Arbetspassen är förlagda dag, kväll och vaken natt. På denna tjänst kommer du jobba pass som ligger mellan 7.30-17 samt 9.30-21. Stor del av dagen är det dubbelbemanning men ett par timmar är du även ensam. 

Körkort och bil är en fördel. 
Du som söker är rökfri.

Uppstart i början/mitten på augusti med inskolning innan dess.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: