Logga in

Till toppen av sidan

Kundinformatör inom personlig assistans

2020-06-30 | Västra Götaland | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda Omsorg söker Kundinformatör inom Personlig Assistans till Region Göteborg/Väst
Frösundas Kundinformatörer verkar för att uppnå tillväxt genom aktiv kundbearbetning och informationsförmedling till kunder, kommuner, landsting och andra intressenter i syfte att se Frösunda som det naturliga valet i beslut om assistansbolag. Kundinformatören ska säkerställa att Frösunda uppfattas som en attraktiv assistanssamordnare som präglas av våra värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
 
Är du en kundinformatör med kunden i fokus? 
Affärsområdet Personlig Assistans är i ett expansivt skede där vi hela tiden ser till kundens fokus. Vårt mål är att driva omsorg av högsta kvalitet där vi till fullo utgår från våra kunders behov.
Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av Personlig Assistans där dina huvudsakliga ansvarsområden är att självständigt driva och initiera kundrelaterade möten med intressenter och kundgrupper.  Kontinuerlig omvärldsbevakning samt kartläggning och utvärdering av förutsättningar och affärsmöjligheter inom regionen ingår också i rollen. Dokumentation, veckosammanställningar och annan rapportering är en annan naturlig del i det dagliga arbetet. Arbetet sker i ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på våra olika assistanskontor i Göteborg, Halmstad, Kinna, Borås och Uddevalla. Kundinformatören ska arbeta utifrån upprättade kvalitetsmål och samtidigt ha ett genuint intresse för våra kunders behov.
 
Utbildning/erfarenhet:
Du har minst 2 års erfarenhet inom sälj- och marknadsföring. Du har ett etablerat nätverk med relevanta intresseorganisationer, kommuner etc. Det är meriterande om du har erfarenhet inom personlig assistans/vård- och omsorgsbranschen, och goda kunskaper om lagstiftningen LSS, SoL, och Socialförsäkringsbalken. Utbildning inom sälj- och marknadsföring eller annan lämplig högskoleutbildning är även en fördel. Du skall kunna påvisa att goda resultat har uppnåtts i tidigare anställningar.
 
Tjänsten innebär resor med övernattningar över ett större geografiskt område (Västra Götaland, Halland, Bohuslän), B-körkort är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Goda kunskaper i fler språk är meriterande.
Placeringsort är kontoret i Göteborg. Annan placeringsort kan diskuteras.
 
Vi söker dig med förmågan att:
·         Arbeta med genuint kundfokus – sätter kunden främst
·         Leva Frösundas värderingar: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
·         Skapa resultat och tillväxt (nöjda kunder, ekonomi och kvalitet)
·         Vara mål fokuserad och drivande i syfte att leverera mot deadline
·         Initiera och driva aktiv kundbearbetning utifrån säljplan
·         Skapa kontakt/relationer med beslutspåverkande personer inom regionen
·         Driva och initiera informationsmöten med intresseorganisationer, kommuner samt övriga för branschen viktiga organisationer
 
Vi erbjuder Dig:
Att bidra till att vara med och skapa Sveriges bästa omsorgsföretag där vi sätter kundens fokus främst. Vi erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Frösunda tillämpar individuell lönesättning och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Tillträdesdatum sker enligt överenskommelse, sista ansökningsdag är 2020-08-01. Observera att vi endast tar emot ansökningar via länken i annonsen.
 Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
 

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: