Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till tjänst på 75% till kvinna med autism boendes i Eslöv

2020-07-02 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker personlig assistent för en tjänst på 75% till vår kund i Eslöv, med start omgående. Kunden är en kvinna med utvecklingsstörning samt autism. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du ska vara kunden behjälplig i omvårdnad, hemmets vardagliga sysslor, matlagning och följa med kunden på hennes aktiviteter och dagverksamhet. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat då rutiner är en viktig del i kundens vardag. 

Du som söker tjänsten bör vara lugn, ödmjuk, och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Har du erfarenhet av assistans ses detta som meriterande. Även erfarenhet av autism och lågaffektivt bemötande är meriterande.

Arbetspassen är förlagda 16 - 08 samt två pass som är 08-08 i månaden.

Förväntad start: Omgående med bredvidgång, start på tjänst från och med den 1:e augusti.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Adam Nodelijk , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 89

Erika Kehlmeir , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 34 28


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: