Logga in

Till toppen av sidan

Kvinnlig assistent sökes till en av våra manliga kunder i centrala Kalmar

2020-07-06 | Kalmar | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en kvinnlig personlig assistent i ålder 20-30 till en av våra manliga kunder i centrala Kalmar. Kunden är rullstolsburen och behöver hjälp med allt i hans vardag, samt följa med honom på aktiviteter vid behov. 
Vi söker dig som vill jobba på en schemarad, ca 40% med start 1 september. Det förekommer både dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du som söker är flexibel att hoppa in fler arbetspass vid kollegors frånvaro och på så sätt kan det finnas möjlighet att jobba mer. På kundens önskemål söker vi någon som har erfarenhet inom vården, det är inte ett krav men meriterande. 

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar, och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans. 
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev.

Kontaktpersoner:

Magda Fahlen , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303446


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: