Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter i Umeå sökes

2020-07-06 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1

- INNEBÖRDEN AV PERSONLIG ASSISTANS -
Personlig assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Till exempel att klä sig själv, sköta sin hygien, att ta en promenad eller att överhuvudtaget få vardagen att fungera.

Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarie inom personlig assistans i Umeå med omnejd.


- VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG -
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 

Du kan, i stor utsträckning, arbeta under sommarmånaderna antingen på en deltids schemarad eller vid behov då ordinarie personliga assistenter är frånvarande.
I vissa assistanser är körkort ett krav, men långt ifrån alla. Av den anledningen är ett körkort och tillgång till bil meriterande. Om du sedan tidigare har erfarenhet av omsorg tycker vi det är bra, men det absolut viktigaste är din vilja och engagemang för att hjälpa människor i olika levnadssituationer.
 

- SÅ HÄR GÅR DU VIDARE -
Ansök via denna annons. Bifoga de dokument som efterfrågas så kommer vi löpande att starta vårt urval. Svarstiden kan vara något längre under dessa månader då många av våra verksamhetschefer är på semester. Vi ber ödmjukast om ditt tålamod och kommer att återkoppla efter bästa förmåga.

Vi önskar dig all lycka till och hoppas att du vill vara med oss på vår resa mot en bättre assistans!

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49

Maria Skjevik , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 45


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: