Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till en charmig och aktiv kille

2020-07-15 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Plats: Umeå
Tjänstgöringsgrad: 87,5%
Arbetstider: mån-fre 08.00-15.00 (ledig helger och alla röda dagar).


Vi söker nu en initiativrik och pålitlig assistent till en charmig och aktiv kille i 30-årsåldern som har Downs Syndrom.
Med anledning av kundens behov samt funktionsnedsättning söker vi dig som är mellan 25-35 år och talar tydlig svenska.
 
Arbetet kräver att du är ansvarsfull, tålmodig och social, men du ska även vara självständig och flexibel samt förstå att kundens specifika behov utgör grunden för arbetet.
Ett nära samarbete med föräldrarna fordras, något som bör ses som en tillgång i arbetet.
 
Med ditt positiva och pedagogiska sätt att tänka är det du som är verksamhetens drivfjäder. Du utgör dessutom en stor trygghet för kunden.
 
Arbetet utförs utanför hemmet i en central och vacker miljö. Din framåtanda har mycket stor betydelse, då arbetet innehåller såväl sociala aktiviteter som fysiska moment. Förmiddagar vistas kunden på en mindre arbetsplats där du är behjälplig med kundens utförande av lättare kontorsarbete.


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Skjevik , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 45


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: