Logga in

Till toppen av sidan

Elevassistent till Äventyrsskolan (vikariat)

2020-07-21 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 1Äventyrsskolan söker nu en vikarie till en heltidstjänst. Vikariatet sträcker sig ett år.

Information om verksamheten

Äventyrsskolan är en grundsärskolan inriktning träningsskola samt gymnasiesärskolan inriktning individuella programmet. Detta är skolformer som är anpassade för de elever som bedöms inte kunna nå upp till grundskolans, respektive gymnasieskolans, kunskapskrav på grund av intellektuell funktionsnedsättning.

Vi arbetar aktivt för att alla elever ska ha en varierad och stimulerande skoldag. Varje elev har varje dag enskild undervisning med stöd av elevassistent/lärare, självständigt arbete samt någon form av rastaktivitet. Vi har också grupplektioner, aktiviteter utomhus samt vardagsförberedande aktiviteter.
Alla våra elever kräver aktivt stöd och det är också något som vi prioriterar som en proaktiv strategi för att stärka våra elevers adaptiva beteenden.

Rollen som elevassistent

Som elevassistent ansvarar man för allt runt eleven och dess undervisning under hela dagen. 
Lärare och elevassisten har ett nära och kreativt sammarbete vilket gör att vi lägger stor vikt på god sammarbetsförmåga

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning, du har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med TBA kunskaper (tillämpad beteendeanalys).
Som person har du ett pedagogiskt synsätt, god sammarbetsförmåga, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Du bör även ha körkort.
Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser!

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat under ett år eller så länge ordinarie personal är tjänstledig
Tillträde tidigast den 24 augusti
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.  Rekryteringen sker fortlöpande under ansökningsperioden,


Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Nanna Moe
nanna.moe@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Nanna Moe , Bitr. Rektor
Telefon: 010-1303469


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: