Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till man i Helsingborg

2020-10-23 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 3

Vi söker nu personliga assistenter till en man i Helsingborg som är i behov av stöd i hemmet samt vid aktiviteter. Kunden har en förvärvad ryggmärgsskada och är i behov av stöd med omvårdnad i form av personlig hygien samt stöd med andningshjälp, hostmaskin samt kateter. Kunden använder taklift och rullstol. Förutom att ge omvårdnad är du ett stöd i kundens dagliga liv så som vid matsituationer och träning samt med praktiska göromål i hemmet. Kunden är i behov av stöttning med träning så väl i som utanför hemmet så att du som söker har möjlighet att följa med på träning för rehabilitering är ett krav. Kunden är i stort behov av vila, tänk på att ditt ansvar som assistent sträcker sig över hela ditt arbetspass.

Då du arbetar i kundens hem är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig och har ett gott bemötande till kundens familj. Kunden önskar att du som söker är svensktalande kvinna. Som person är du lugn samtidigt som du kan stötta och peppa. Du har förmågan att visa empati och är intresserad av att stötta kunden till ett så bra liv som möjligt utifrån kundens önskemål. Du är en person som kan anpassa dig och arbeta i olika tempo, ofta lugnt men det finns även situationer där det krävs att du fattar snabba beslut och att du känner dig trygg med att göra det. Du behöver kunna läsa av när du ska backa och när du ska initiativ och ligga steget före. Kunden kan behöva motiveras till träning och vi önskar att du är engagerad, flexibel, påhittig och har lätt för att samarbeta samt är lättlärd för nya uppgifter. Det är viktigt att du är en teamplayer och inte ser det som ett problem att arbeta extra vid kollegors sjukfrånvaro och ledigheter.

Vi önskar att du har ambitionen för ett långsiktigt samarbete. Att du är rökfri är ett krav! Vi undviker starka dofter då dessa påverkar kundens andning negativt. Utbildning inom vård och omsorg är ett plus men inget krav. Kemi med kunden och din personliga lämplighet är det som kommer att vara avgörande.

Start 1/11, bredvidgång och delegering sker under oktober. Varierad tjänstgöringsgrad, dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Nattjänstgöring kan förekomma.

Lön enligt avtal.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: