Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker dig som vill arbeta varannan helg som assistent!

2020-10-14 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?

  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsterna?
För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter i Luleå. Kunden är en 11-årig glad och lekfull flicka med autism som bor med sin familj där det händer mycket. Som assistent arbetar du där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet, det är därför bra om du trivs i vatten och har simvana.  

Vi är i behov av dig som önskar att ha en liten schemarad omfattande varannan helg. Arbetstiden varierar och är förlagd på dag, kväll liksom natt. Det finns även möjlighet att arbeta extra arbetspass vid vakanser. 

Vidare ser vi att du som söker denna tjänst har en varm och humoristisk personlighet, att du är lekfull och kreativ. För vår kund är det viktigt att du vill arbeta både inomhus och utomhus. Du är ansvarstagande, tålamodig, engagerad och lyhörd. För oss är det meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av lågaffektivt bemötande, NPF problematik, arbetat med bildstöd och/eller att du har erfarenhet av att arbeta med barn. Du är rökfri och har inga allergier mot pälsdjur och nötter. 

Vi tycker framförallt att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi begär in utdrag från polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Laura Kesti , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305781


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: