Logga in

Till toppen av sidan

Vi behöver förstärka denna assistentgruppen ytterliggare med en assistent på 50 %. (med möjlighet till högre procent)

2020-10-14 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker assistent till en av våra kunder boendes i Malmö. Kunden är en 60-årig trevlig man med MS. Mannen är social och allmänt intresserad av det mesta.

Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, du är social, ödmjuk och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Då det förekommer dubbelbemanning är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Kunden ser såväl kvinnliga som manliga sökande. Erfarenhet inom vård krävs.

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av personlig assistans eller vården på annat sätt
- Är rök- och tobaksfri
- Behärskar det svenska språket

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och vaken natt. Vi söker en tjänst på ca 50 % med möjlighet till mer procent.

Förväntad start: Omgående.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303211


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: