Logga in

Till toppen av sidan

Vill du ha världens viktigaste jobb?

2020-10-23 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en personlig assistent åt en glad, pigg och aktiv 28-årig kvinna med CP-skada. På kunds begäran ska du som söker vara en kvinna mellan 25-40 år som gillar att shoppa, fika och att gå ut och umgås och hitta på olika aktiviteter. Du ska vara flexibel, lyhörd, ödmjuk och kunna ha öga för vad som behöver göras. Arbetet innefattar att vara med i kundens vardag med allt vad det innebär. Man är med vid olika aktiviteter och det vardagliga livet såsom hushållssysslor och matlagning m.m. Kunden som söker en personlig assistent är själv väldigt delaktig i arbetet vilket innebär att du som personlig assistent ska kunna samarbeta och känna av situationen. 
  
Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv i ansökan. Bifoga gärna separat personligt brev och CV. Lägg gärna till en bild! 

Anställningsform: Tjänsten är en behovsanställning där man jobbar varje månad. Vissa pass får du reda på planerat och vissa pass är att jobba extra vid vakanser och då är arbetstiden förlagd till både morgon, dagtid, kväll och helg. Det kan då även förekomma delade turer då du jobbar morgonpass 06.45-08.15 och sedan kommer tillbaka på eftermiddagen.   

Kollektivavtal finns.
Rekryteringen sker löpande, bifoga CV och personligt brev. 
Välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Lisa Högstedt , Verksamhetschef
Telefon: 0101303767

Sandra Nordmark , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: