Logga in

Till toppen av sidan

Är det dig vi söker? Nu söker vi Personlig assistent till man med ALS i centrala Växjö - Ett jobb som gör skilland, på riktigt!

2020-11-04 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 3


Personlig assistent sökes till man med ALS i Växjö
Vi söker nu personlig assistent till vår kund med sjukdomen ALS. Kunden är en man i 30-års ålder som bor med sin familj i centrala Växjö.

Personlig assistans – vad innebär det?
Personlig assistans handlar om ett engagemang och du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Frösundas humanistiska värderingar grundar sig i att alla människor har lika värde och samma rätt till ett bra liv. Förutsättningarna för det kan variera och just därför är det så viktigt för oss att se varje individ och hans eller hennes möjligheter och behov. Det försöker vi göra både på ett professionellt och på ett medmänskligt sätt. 


Som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt som hör vardagen till. Omvårdnad är en del av arbetet och kunden har sond och andningsmask samt att förflyttningar är en del av det dagliga arbetet. Kunden bor tillsammans med sin sambo och sin son på ca 2 år och det är därav viktigt att du som personlig assistent kan anpassa dig efter deras vardag. Då kunden har problematik med talet är det viktigt att den som arbetar som personlig assistent har en lyhördhet och ett intresse av att förstå kundens behov. Att vistas i naturen är en del av intressen som finns i familjen såväl som träning, kost och meditation.
 
Vi söker dig som är ansvarsfull, ordningsam, pålitlig och lyhörd. Du tar egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras samtidigt som du visar respekt för kundens integritet.

Vi söker dig som:
 • Har omvårdnadserfarenhet
 • Har kunskap om ALS
 • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
 • Icke rökare eller pälsdjurallergiker
 • Har körkort

  Tjänsten

  Det förekommer arbete dagtid, kväll, vaken natt och helg. Vi söker nu vikarier samt en schemarad på deltid vaken natt.

  Tillträde
  Snarast

  Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.


  Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så skriv och berätta om dig själv i din ansökan.
   

Kontaktpersoner:

Elin Stenkvist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 303768


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: