Logga in

Till toppen av sidan

Erfaren personlig assistent sökes till man i Skanör

2020-10-29 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 8

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu personliga assistenter till en man i 50 års åldern i Skanör som är i behov av stöd i hemmet samt vid aktiviteter. Kunden har en förvärvad ryggmärgsskada och behöver stöd med omvårdnad i form av personlig hygien, hostmaskin, pari boy och diverse hjälpmedel. Kunden använder taklift och rullstol. Förutom att ge omvårdnad är du ett stöd i kundens dagliga liv, både i hemmet och utanför vid aktiviteter. Kundens intresse är bl.a matlagning, fiske, natur, båtar och att umgås med familj och vänner.

Då du arbetar i kundens hem är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig och har ett gott bemötande. Som person är du lugn samtidigt som du kan stötta och peppa. Du har förmågan att visa empati och är intresserad av att stötta kunden till ett så bra liv som möjligt utifrån kundens önskemål. Du är en person som kan anpassa dig och arbeta i olika tempo, ofta lugnt men det finns även situationer där det krävs att du fattar snabba beslut och att du känner dig trygg med att göra det. Du behöver kunna läsa av när du ska backa och när du ska initiativ och ligga steget före. Det är viktigt att du är en teamplayer och inte ser det som ett problem att arbeta extra vid kollegors sjukfrånvaro och ledigheter.

Vi önskar att du har ambitionen för ett långsiktigt samarbete. Utbildning inom vård och omsorg är ett plus men inget krav. Du bör dock ha erfarenhet av omvårdnad, olika hjälpmedel och kunna ta blodtryck. Kemi mellan kunden och dig är det som kommer att vara avgörande.

Start runt 1/12, bredvidgång och utbildning kan komma att ske innan. Varierad tjänstgöringsgrad, dag-, kväll- , natt- och helgtjänstgöring.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Erika Kehlmeier , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303428


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: