Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Sätraåsen öppnar upp ytterligare ett plan - är du vår nya medarbetare?

2020-10-29 | Gävleborg | | Äldreomsorg

Platser: 4

Sätraåsen är ett nyöppnat vård- och omsorgsboende som ligger i händelsernas centrum intill Gävletravet och Gavlerinken. Vi öppnar nu ytterligare ett våningsplan och söker dig som är utbildad undersköterska och som vill vara med och skapa Gävles bästa äldreboende. 

Information om verksamheten
Här finns plats för 72 kunder och inriktningen är både på somatik och demens. Verksamheten bjuder på en trivsam miljö med både spa-anläggning och solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. Utöver det finns det även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum. Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Undersköterska på Frösunda
  • Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
  • Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
  • Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
  • Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete
Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg.  Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggran, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.  

Mer om tjänsten:
  • Anställningsform:  Tillsvidareanställning.
  • Sysselsättningsgrad: Deltid 65-82% tjänstgöringsgrad
  • Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg 
  • Tillträde: Enligt överrenskommelse
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Vid frågor om tjänsten: Kontakta samordnare Ann-Louise Norling tel 010-130 30 46

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan

Kontaktpersoner:

Antonio Mir Cabot , Regionchef
Telefon: 010-1303337


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: