Logga in

Till toppen av sidan

Student som söker extrajobb? Vi söker personlig assistent till 13-årig kille i Malmö!

2020-11-02 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Letar du efter ett extrajobb med bra tider?

13-årig pojke i centrala Malmö behöver personlig assistent vissa eftermiddagar mellan kl 16.30 och 20.00 och vissa morgnar 07.00-08.30, samt ett par helgdagar i månaden ca 10.00-20.00. Assistansen utförs främst i barnets egen hemmiljö. Till arbetsuppgifterna hör att hjälpa barnet fysiskt i vardagen med lek, mat, kläder, toalett, etc. men också att kommunicera.

Passar du för tjänsten?
  • Du är student med ett par år kvar på din utbildning
  • Du är fantasifull och har lätt för att kommunicera med barn
  • Du är lyhörd och har tålamod
  • Du har mycket goda språkkunskaper i svenska
  • Du är rökfri
  • Du har körkort

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda
tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mattias Fransson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 62


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: