Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef inom LSS/gruppbostäder till Stockholm

2020-11-03 | Stockholm | Chef | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Har du erfarenhet av ledarskap och arbete inom LSS och vill vara med och göra skillnad? Vi söker dig som drivs av att utveckla både personal och verksamhet och som vill vara med och värna om våra kunders självbestämmanderätt.

Nu söker vi på Frösunda Omsorg dig som vill arbeta som verksamhetschef för några av våra gruppbostäder i Stockholm där du kommer att ansvara för några gruppbostäder. Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande


Rollen som verksamhetschef
Hos oss på Frösunda Omsorg har verksamhetenschefen företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

Du har resultatansvar för ekonomi, kvalitét och personal. Som verksamhetschef ansvarar du för att säkerställa en bemanning enligt ekonomiska och kvalitativa ramar, samt deltar i såväl budgetarbetet som budgetuppföljning. Du arbetar systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med. Det förutsätter att du är närvarande i verksamheten för att möta kunder och leda medarbetare. Vi tror på ett nära och kommunikativt ledarskap.


Erfarenhet och kvalifikationer
  • Relevant akademisk utbildning, t.ex. socionom.
  • Erfarenhet av ledarskap inom vård- och omsorg.
  • Erfarenhet av arbete med målgruppen (LSS).
  • Kompetens inom arbetsrätt, arbetsmiljö och kollektivavtal.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.
  • B-körkort
En förutsättning för att arbeta som verksamhetschef är att ha möjlighet att beviljas tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg (IVO). Kraven på utbildning, erfarenhet av ledarskap och med målgruppen måste därför vara uppfyllda.

För att lyckas i rollen som verksamhetschef har du en naturlig förmåga att driva verksamheten utifrån Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Vi tror dessutom att du som person är affärsmässig, prestigelös, strukturerad och har en god kommunikativ förmåga.


Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Frösunda Omsorg erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmåner för dig som anställd. För rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: 
Malin Lindgren, Regionchef. 
E-post: malin.lindgren@frosunda.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta: 
Vendela Zetterkvist, HR specialist
E-post: vendela.zetterkvist@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist
Telefon: 010 130 39 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: