Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker en personlig assistent på 78% i Falun samt fler vikarier (dygnspass)

2020-11-09 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans - vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?


Plats: Centrala Falun

Arbetstider: Enbart dygnspass från kl. 09.00 till kl. 11.00 dagen efter. Sovande jour.

Krav: Du har någon erfarenhet av vård och omsorg sedan tidigare, är gärna bekant med lyftar och förstår vikten av ordning och reda. Ej allergisk mot hund.

Schema: Arbete vid behov (timvikarie) samt möjlighet till fast schemarad ca 78%.

Vi söker nu fler vikarier hos vår kund i centrala Falun! Rätt person kan erbjudas en fast schemarad på ca 78% tjänsgöringsgrad. Kunden är en rullstolsburen man som tycker om film, musik och att åka på konserter. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg tidigare och som person är du pigg, glad och tycker om att vara aktiv. Hund kan förekomma i hemmet så det är därmed viktigt att du tycker om djur och inte är allergiker. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: