Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 16-årig tjej i Helsingborg! (schemalagd var tredje helg & vikarie vid behov)

2020-11-10 | Skåne | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
                 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta var tredje helg och även vara vikarie till en av våra kunder i Helsingborg. Kunden är en glad, aktiv och viljestark tjej på 16 år. Hon söker dig som är påhittig, flexibel, utåtriktad och inte är allergisk mot djur då både katter och kanin finns i hemmet. 

Arbetsuppgifterna innefattar att möta upp kunden i hemmet när hon slutat skolan, följa med på diverse aktiviteter – spela/tävla i boccia och racerunning, voltige, vattengymnastik, hänga med kompisar, åka iväg och fika, göra läxor och interagera med övriga familjen. Ingen direkt sjukvård är aktuell och därför krävs ingen sjukvårdsutbildning men vana av tidigare assistentjobb är bra. Viktigast är din personlighet. 

Då många av aktiviteterna kräver resa är körkort ett krav. Bil finns till förfogande.  
  
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Sara Thronée Telefon: 010-1303758


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: