Logga in

Till toppen av sidan

Är du kvinna och vill arbeta som timvikarie i Säffle? Se hit!

2020-11-11 | Värmland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Bakgrund.

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.
 

Plats: Säffle

Att vara vikarie hos oss innebär att du arbetar då våra ordinarie assistenter är sjuka eller planerat lediga, det kan handla om inplanerade pass eller att du hoppar in med kort varsel. Detta är ett utmärkt sätt att lära känna våra kunder och få in en fot på Frösunda, det kan i förlängningen leda till en visstidsanställning.
Vi ser att du är en kvinna 30 år eller äldre med erfarenhet av vård och omsorg samt personlig assistans, men erfarenhet från personlig assistans är inget krav. Du ska kunna arbeta dagar, kvällar, vakna nätter samt helger. 

Kunden.

Vår kund är en social, medelålders kvinna som behöver stöd i vardagen. Hennes intressen cirkulerar kring hemmet samt barn och barnbarn. Ibland blir det utflykter för att handla eller tid i köket med att baka och laga mat.   
För att lyckas i assistansen krävs att du kan anpassa dig efter kundens behov. 
Naturligtvis sätter du kunden i främsta rummet och kan snabbt anpassa dig till dagens agenda. 

Krav.
Rökfri
Kvinna
Körkort

timvikarietjänst:  

Arbetspassen ser ut som följer: 08.00–16.30 | 16.30–23.00 | 23.00-08.00 |
Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Susanne Kielba , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303679


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: