Logga in

Till toppen av sidan

Vill du arbeta extra som personlig assistent under dagtid på vardagar?

2020-11-12 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans - vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?


Plats: Falun
Arbetstider: Vardagar kl. 08.00-15.00, vissa dagar är sluttiden 16.00.
Krav: Kvinna i 40-70 års åldern, ej allergisk mot katt
Anställningsform: Behovsanställning, arbete på kort varsel

Vi söker dig som är kvinna och vill extra som personlig assistent till en rullstolsburen man i Falun. Du arbetar vid behov när ordinarie personal är frånvarande pga sjukdom eller ledighet. Kunden är en ungdomlig man i 60-års åldern som tycker om amerikanska bilar och har ett stort musikintresse, främst rock´n´roll. Vi ser gärna att du som söker är i liknande ålder som kunden och kanske har gemensamma intressen. Katt förekommer i hemmet så det är därmed viktigt att du tycker om djur och inte är allergiker. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: