Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker en personlig assistent på ca 97% i Orsa! (vaken natt)

2020-11-12 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


 
Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?


Startdatum: 2021-02-01, du som blir aktuell för tjänsten kan komma att inskolas i verksamheten tidigare.

Plats: Orsa

Tjänstgöringsgrad: Ca 97% fast schemarad

Arbetstider: Blandade arbetstider. Du arbetar dagtur kl. 08.00-21.00 eller vaken natt kl. 21.00-08.00 beroende på schemavecka.

Krav: Du som söker är gärna i ålder 25 år till 45 år gammal och innehar körkort då kunden har tillgång till egen bil som du som assistent kör. Du är rökfri.


Vi söker nu en personlig assistent på strax under heltid hos en av våra kunder i Orsa! Du som söker har gärna erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg och det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi. Kunden är en ung kvinna som är aktiv i sin vardag och bland annat tycker om träning på gym, film och att lägga stora pussel.  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.


Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: