Logga in

Till toppen av sidan

Engelsktalande assistent sökes till liten pojke med särskilda behov i Södertälje

2020-11-16 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 

  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschefTjänsten
Vi söker personer för fasta schemarader samt timvikarier som kan hoppa in när ordinarie personal behöver vara lediga eller blir sjuka. Tjänstgöringen sker på dygnets alla timmar med vaken natt.
Du kommer jobba nära föräldrarna, i kundens hem och arbetsuppgifterna består i ständig och aktiv övervakning av andningsfunktioner samt övrig omvårdnad som ett litet barn kräver. 

Som assistent ska du ge omvårdnad till ett litet barn(i utveckling som 3 månader)som har trakeostomi dvs behov av att hålla andningsvägarna fria dygnets alla timmar. Detta innebär ständig övervakning. Alla assistenter får utbildning och introduktion så att de är säkra på hur bästa omsorg kan ges. Har du vårdutbildning är det meriterande.

Vem vi söker

Vi ser gärna att du som söker har arbetserfarenhet av personlig assistans, även att du är van och trygg med småbarn. Såklart har du ett engagemang för omsorgen och kundens livskvalitet. Utbildning så som undersköterska och vana att arbeta med trakeostomi är en merit men ej något krav. Ett krav är att du förstår och talar bra engelska.

Låter detta som något för dig? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Planerad inskolning i slutet på november eller början på december så skicka din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida
www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Katarina Wallin , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 07

Jian Abdullahi , Verksamhetschef
Telefon: 0101303034


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: