Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker arbetsterapeut 100% till nybyggt äldreboende

2020-11-17 | Gävleborg | | Äldreomsorg

Platser: 1

Vi söker nu en arbetsterapeut till vårt nya äldreboende Sätraåsen i Gävle som öppnade upp i januari 2020.
Här finns 72 moderna lägenheter med inrikting demens och omvårdnad, fördelade på 8 enheter och 4 våningsplan. Våra kunder har tillgång till både spa-anläggning och ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runtomkring Gävle. Utöver det erbjuder vi även frisörsalong, rörelserum, samlingsrum  och bibliotek.  Verksamheten omges av en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. 
Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation. 
  
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare. 
Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Mer om tjänsten

Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Arbetstid:  Dagtid
Sysselsättningsgrad:  Heltid
Tillträde:  Enligt överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.  Kollektivavtal finns. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Antonio Mir Cabot , Regionchef
Telefon: 010-1303337


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: